بیماری لوپوس جلدی Can Be Fun For Anyone
بیماری لوپوس جلدی Can Be Fun For Anyone
Blog Article
در این دسته از نوزادان قلب آنها نمیتواند به درستی کار پمپاژ طبیعی خون را به صورت ریتمیک انجام دهد و آنها باید از ضربان ساز استفاده کنند.
لوپوس اریتماتوزیس سیستمیک، شایعترین نوع بیماری لوپوس است. بیماری خود ایمنی که در آن سلولهای سیستم ایمنی اشتباهاً به بافتهای خود حمله میکند و منجر به بروز التهاب و آسیب بافتی در ارگانهای درگیر میشود. این بیماری میتواند بر روی مفاصل، پوست، مغز، ریهها، کلیهها و رگهای خونی تأثیر بگذارد و بیمار با علائمی مانند مفصل درد، حساسیت و راش های پوستی و مشکلات مربوط به ارگان های داخلی رو به رو شود.
با این حال، معمولا با تشخیص زود هنگام و درمان لوپوس، از وارد شدن آسیب جدی به کلیه ها می توان جلوگیری کرد. از این جهت مهم است که هر دارو را طبق تجویز پزشک، مصرف کنید. مدیریت علائم بیماری لوپوس
لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.
نکته دیگری که در خصوص بیماری لوپوس باید بگوییم این است که هنوز هیچ درمان قطعی و کاملی برای این بیماری وجود ندارد اما میتوان علائم، نشانهها و عوارض آن را کنترل کرد.
بیماری لوپوس باعث کندی عملکرد دستگاه گوارشی میشود و همین موضوع دلیلی برای تجربه مکرر اسهال، استفراغ و حالت تهوع است.
تلاش بر اینست تا در اسرع وقت پاسخ علمی به سوالات داده شود.همچنین بیماران مراجعه کننده به دکتر حسن زاده میتوانند از طریق این سایت روند درمان بیماریهای پوست و موی خود را پیگیری نمایند.
بیماری لوپوس به بافت مغز نیز آسیب میرساند. به همین دلیل بیماران از درد در ناحیه سر، گیجی و تغییر خلق و خو رنج میبرند.
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مشکلات و بیماری های پوستی / بیماری لوپوس
عفونت های معمول شامل: عفونت مجرای ادراری، عفونت های مجرای تنفسی، عفونت مخمر، سالمونلا، هرپس و زونا.
اگر مبتلایان به لوپوس، قصد بارداری دارند، باید آزمایش مربوط به این آنتی بادی ها را انجام دهند.
عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها شامل افزایش وزن، کبودی آسان، نازک شدن استخوان ها، فشار خون بالا، دیابت و افزایش خطر عفونت است.
بر روی قسمت هایی از بدن که در معرض نور خورشید قرار دارند، جوش ها و بثوراتی دیده می شود از جمله صورت، مچ دست و دست. بثورات پروانه ای شکل به خصوص بر روی گونه ها و برآمدگی بینی، عادی است. برخی از افراد مبتلا به لوپوس متوجه تغییر رنگ انگشتان خود در هوای سرد می شوند که در ابتدا بسیار کم رنگ، سپس به رنگ آبی و در نهایت قرمز می شوند.
لوپوس باعث میشود که فرد در بیماری تب لوپوس طول زندگی احساس خستگی میکند. این خستگی زندگی معمولی بیماران را تحت الشعاع قرار میدهد.